V minulém dobrodružství se Tahouni a jejich host Nog4rd vydali do budoucnosti v prostředí Horizon Zero Dawn. Příběh přichystaný Robem přežili! Dnes tu máme APRÍL a DM premiéru naší drahé Flowee!

Na tahu již mají za sebou čtyři dobrodružství z celkových šesti. Hexakoron se tak dnes večer přesune do jeho závěrečné třetiny.

Přečtěte si také: Věčné duše na střídačce. Přichází HEXAKORON!

Minulý týden vzal DM Robo celou skupinu na výpravu do světa Horizonu. Družina vedená zkušenou babičkou Flowridou... tedy Bernie... zjistila, že jim někdo naprosto vybral nově nalezené bohaté loviště! Naše skupina se s tím ale nesmířila a vydala se zjistit, co se vlastně stalo. Když lovci viníky našli, rozhořela se urputná bitva s finálními bossy, která se svou energií mohla rovnat souboji bohů.

Tak přesně takhle se to nestalo. Když skupina vrchního darebáka našla, rozhodla se, že se zachová rozvážně a shromáždila armádu, která zloděje kořisti zpacifikovala. Velkému řezníkovi Ghalivovi v podání Nog4rda se tento plán nelíbil, protože je chtěl roztrhat sám, ale nakonec se skupině podvolil.

Po náročném dobrodružství ve světě obývaném mechanickými dinosaury se dnes Tahouni přesunou opět do současnosti. Po ročním očekávání se naše oblíbená Flowee představí v roli DM, to si nemůžete nechat ujít!

Jak si s touto rolí poradí? A o čem vlastně pátý Hexáč bude? To zjistíte již dnes od 18:00 na Twitchi, Youtube a přímo zde na stránkách Nerdfixu!