Z oblíbených dokumentárních filmů se žlutým cirkusem vznikla stolní hra, kterou je možné si koupit pouze v rámci kampaně na Startovači. Pokud jste nestihli první kolo, tak máte další a zřejmě i poslední šanci. Daniel Přibáň se svým týmem se po naléhání ze strany fanoušků rozhodl pro druhé vydání jejich stolní hry. Podle dostupných informací půjde o poslední možnost, hru totiž nechystají prodávat v obchodech nebo později na internetu.

„Chtěli jsme hru pro všechny, kterým udělá radost a nám pomůže získat prostředky na zahájení příprav na další cestu. Nepočítali jsme s druhým vydáním, protože se nedá vyrobit málo kusů a musí se jich vždy dělat spousta a nás nenapadlo, že by se mohla sejít spousta zájemců dvakrát. Současný nápor opozdilců ale vypadá, že by utáhl i druhé vydání a my budeme jen rádi, pokud budete mít naše další hry a budete z nich mít radost a my budeme mít zase nějakou korunu navíc (ono nám jich po odečtení nákladů a daní totiž zas tak moc nezůstane),“ píše se na Startovači druhého vydání trabantí stolní hry.

Kampaň na druhé vydání se rozhodně vyplatila. Z požadovaných 300 tisíc korun se vybralo již přes 800 tisíc korun. Pokud vás hra zaujala, tak s poštou může být vaše za 1100 Kč. Jen pozor, určitě nebude připravena do Vánoc. Počítejte tak s ní až na začátku roku 2020. To první vydání se do Štědrého dne rozhodně stihne a Přibáň už pilně podepisuje krabičky.

Více o druhém vydání na Startovači.