Společnost Warner Bros. nabízí zdarma ke zhlédnutí prvních sedm minut z nového filmu Mortal Kombat. Podívejte se, zda je krvavá adaptace brutální bojovky tím pravým pro vás.

Nebudu tady psát příliš spoilery, ale pokud se chcete na úvod podívat, tak rodina Scorpiona je napadena skupinou vedenou Sub-Zerem. Film se vyznačuje vysokou brutalitou - nechybí krev, propíchnuté lebky a zlomené vazy.

První recenze jsou s filmem spokojeny. Novináři o něm píšou jako o povedené adaptaci bojové série od NetherRealm Studios. Jak se snímek zamlouvá vám?

Přečtěte si také: Proč je nová Wonder Woman tak špatná?!

„Bojovník MMA Cole Young vyhledává nejlepší bojovníky planety Země, aby spolu mohli čelit nepřátelům z tzv. Vnějšího světa (Outworld). Dvě frakce se střetnou v nemilosrdném souboji zvaném Mortal Kombat, jehož výsledek určí osud celého vesmíru,“ dočteme se v popisku filmu.

Mortal Kombat bude mít premiéru tento pátek 23. 4. v kinech a na platformě HBO Max. Bohužel, služba HBO Max u nás ještě není dostupná a kina jsou z důvodu covidu-19 zavřená. Na zhlédnutí snímku od režiséra Simona McQuoida si tak musíme počkat.