Svůj panel na Anime Expo měl i Crunchyroll. Ten se pochlubil s novým trailerem na další sérii anime Kuroshitsuji, které vzniká ve spolupráci s Aniplexem. Nemělo by se ovšem jednat o remake, ale o další sezónu, která bude navazovat na anime. Není ovšem zcela jasné, zda se bude pokračovat podle původní předlohy, nebo zda série půjde vlastní cestou. Ať už tak, či onak, důležité je, že se opět objeví všemi milovaný sluha Sebastian.

Yana Toboso stvořila v roce 2006 mangu Kuroshitsuji, která si ihned svým příběhem, pestrými postavami a okouzlujícím grafickým stylem získala mnoho diváků. Následně se manga dočkala nejen anime zpracování, ale i několika skvělých OVA (originální video adaptace) a dokonce i live-action adaptace, která navzdory lehkým změnám v příběhu je skvělým filmem. V roce 2017 došlo i na anime film a v roce 2022 manga dosáhla neuvěřitelných 32 milionů prodaných kopií, čímž se stala jednou z nejlépe prodávaných mang. Není proto divu, že se anime dočká dalšího rozšíření.

Hlavních rolí se ujmou Daisuke Ono, co by nejoblíbenějšího sluhu Sebastiana Michaelise a Maaya Sakamoto jako jeho britský pán Ciela Phantomhiva, kterému je 13 let. Produkci série má na starosti studio CloverWorks, pod taktovkou Kenjira Okady. Na vše bude dohlížet Hiroyuki Yoshino, ten už spolupracoval na scénáři pro minulé série, a mělo by se tedy jednat o záruku kvality. Yumi Shimizu se tentokrát postaral o design postav a hudbu zajišťuje Ryo Kawasaki.

Samotná ukázka toho sice moc nepředvedla, ale už teď je z animace jasné, že se bude jednat o mix 3D a 2D grafiky, které mají ale temný a tajemný nádech, který je pro tuhle sérii jako dělané.

Anime bude mít premiéru v roce 2024 a to na Crunchyrollu celosvětově.