Po lehce zpackané druhé sérii anime One-Punch Man se poměrně nejasně debatovalo o třetí sérii, u které nebylo jasné, zda vůbec vznikne. Naštěstí tři roky utekly jako voda a streamovací platforma Crunchyroll, která je oficiálním zdrojem pro One-Punch Man anime, potvrdila, že půjde do produkce.

Sice zatím není známo, jaké studio si vezme tenhle složitý úkol na starosti, ale dá se očekávat, že se bude jednat o kvalitnější produkci. První sezónu mělo totiž na starost studio Madhouse, to dokázalo One-Punch Man vyšvihnout až na takovou oblíbenost, že vzniklo poměrně dost herních adaptací, přičemž v plánu je i live-action. Druhá série připadla studiu J. C. Staff, tam byly diváci poměrně dost zklamaní. Přesto se jedná o nejpravděpodobnější možnost, která se zhostí pokračování.

Pokud bychom ale měli vyjmenovat nějaká jiná studia, nabízí se například MAPPA, které stojí za Chainsaw Man a Jujutsu Kaisen. Další se nabízí studio BONES, to se může pochlubit sérií My Hero Academia, otázkou je, zda dokáže produkci nacpat do už tak napjatého plánu práce. Samozřejmě je ve hře i studio Madhouse, které by v čele produkce viděli fanoušci nejraděj. Zda se tak stane, je zatím ve hvězdách.

Seriál sleduje příběh Saitamy, nešťastného smolaře, který objeví neuvěřitelný tréninkový režim, díky němuž se stane neporazitelným superhrdinou, jenž dokáže doslova porazit každého protivníka jediným úderem. Jako One Punch Man se Saitama zároveň nudí tím, že jeho síla není žádnou legitimní výzvou – a také nemá zájem o Hero Association, která ho naverbovala, aby pomohl chránit Zemi před všemi, kdo ji chtějí zničit.