Řetězec úspěšných anime adaptací na populární hry pokračuje. K nově oznámeným projektům se přidává Nier: Automata. Už začátkem příštího roku by měla zabrouzdat do vesmíru anime světa s novým příběhem se známými postavami, které jsou typické pro tuhle franšízu. Nová ukázka dává nahlédnout, na co se můžeme těšit.

A že rozhodně nezůstal jediný fanoušek této série v klidu. Produkci seriálu si vzalo na starost studio A-1 Pictures a rozhodlo se obsadit většinu původních herců, kteří vdechli život postavám z her. Uslyšíme tak Chiako Kano jako Commandera, Keiko Isobe v roli Operator 60 a Meari Hatsumi jako Operator 210.

Pokud vás ukázka nepřesvědčila o kvalitě, která se schovává za již zmíněným studiem, můžete se poohlédnout za jejich tvorbou. Těmi nejzvučnějšími jmény jsou Sword Art Online, Kaguya-Sama: Love is War a Blue Exorcist. Tyhle všechny tvorby jsou specifické svými skvěle vypadajícími soubojovými scénami. A přesně těch najdeme v Nier: Automata doopravdy hodně. Pokud se podíváme na odhalený key visual, tak nemůžeme říct, že by něco vypadalo špatně.

Anime by se mělo více představit během následujících měsíců, ale už teď můžeme říct, že se na leden příštího roku velmi těšíme.

Jestli vůbec netušíte, o čem celá série je, tady máte rychlé shrnutí: „NieR: Automata vypráví příběh androidů 2B, 9S a A2 a jejich bitvy o znovuzískání strojové dystopie ovládané mocnými stroji. Lidstvo bylo ze Země vyhnáno mechanickými bytostmi z jiného světa. V poslední snaze získat planetu zpět vyšle lidský odboj jednotku androidích vojáků, aby vetřelce zničili. Nyní zuří válka mezi stroji a androidy... Válka, která by mohla brzy odhalit dávno zapomenutou pravdu o světě.“