Součástí obřího impéria Activision Blizzard je i filmová a televizní společnost Activision Blizzard Studios, která vznikla jako jakýsi by-product filmové adaptace Warcraftu. Za čtyři roky od založení toho ovšem moc nenatočila. Do televize šel pouze animovaný seriál pro děti jménem Skylanders Academy, zatímco oznámená filmová série podle Call of Duty byla uložena k ledu. 

Plány do budoucna ovšem vypadají zajímavě. Podle příspěvku na LinkedIn profilu ředitele studia se aktuálně natáčejí seriály na motivy herních sérií Diablo a Overwatch. Adaptace Diabla má být prý pojata v anime stylu. O Overwatchi pak hovořil obecně jen jako o animovaném seriálu. Doufejme, že seriál naváže na styl, který nastolily CGI filmečky ve hře. Cokoliv jiného by bylo (aspoň pro nás) zklamáním.

Activision spolupracuje s Netflixem, kde budou oba seriály celosvětově uvedeny. Kdy, to se ještě neví. O seriálu podle Diabla se ovšem spekuluje už od roku 2018, kdy se Andrew Cosby (scénárista filmu Hellboy z roku 2019) na svém twitterovém účtu zmínil o jednáních s Netflixem. Jinými slovy, nemuseli bychom snad čekat příliš dlouho.