Během těchto nelehkých časů se častokráte stává, že už nemáme co dělat. Přečteme i tu poslední zaprášenou knihu, prolistujeme sbírku komiksů, sjedeme pár filmů a seriálů... Nuda tak pomalu klepe na dveře. Proto nás potěší, když se nám hned několik společností rozhodne dny strávené doma zpříjemnit, a tak jindy placené služby rozdávají zadarmo.

Mezi ně se nyní přidávají Image Comics, 3. největší vydavatel komiksů v Americe, který funguje od roku 1992. Připomeňme, že tento vydavatel stojí například za skvělou komiksovou sérií Deadly Class plnou krve, šílenství a násilí, jež se později dočkala i ucházejícího seriálového zpracování.

Nejen fandům komiksové tvorby se teď díky speciální nabídce naskýtá možnost zdarma nahlédnout do stovky skvělých komiksů. A to i přes to, že si zadarmo můžete přečíst jen první čísla každé série.

Najdete zde komiksy Battlepug, Ascender, Assassin Nation, 8House, 68, Battle Pope a mnoho, mnoho dalších. Svého oblíbence si tak určitě najde každý. A pokud se nevíte rozhodnout, třeba vám s výběrem pomůžeme.

Začněme například se zombie titulem The Walking Dead od scénáristy Roberta Kirkmana (Capes, Invincible) a kreslíře Tonyho Moorea (Venom, Deadpool). Příběh komiksu se věnuje policajtu Ricku Grimesovi a je tudíž předlohou pro velmi úspěšný seriál z produkce AMC.  

Můžete zde také najít temný komiks Spawn od legendárního komiksového tvůrce Todda McFarlanea (Invasion!, Savior). Hlavním hrdinou, nebo spíše anti-hrdinou je Spawn, který oplývá nadlidskou silou, rychlostí, démonickými silami a velmi brutálním způsobem bojuje proti zločinu a jiným zlým silám.

Další zajímavou sérií, z hlediska námětu, je Battle Pope od Roberta Kirkmana a Tonyho Moorea, které jsme již zmiňovali jako tvůrce The Walking Dead. Battle Pope je o papeži, který holduje ženám a alkoholu. Odsouzen Bohem za své hříchy vyráží s Ježíšem H. Kristem do akce za záchranou sv. Michaela.

Posledním komiksem, který zde vypíchneme, je I Hate Fairyland (Nesnáším Pohádkov), který jsme nedávno zmiňovali v novince a brzy vyjde i recenze. Tento vtipný a brutální komiks se věnuje hrdince Gerdě, která v 6 letech uvízne v pohádkovém světě, ze kterého se již 30 let nemůže dostat. Je tedy dospělou ženou v dětském těle. Společnost jí dělá moucha Láďa a válečnická sekera, se kterými musí obstát proti slimáčím lordům, houbovým mužíkům, zombie faunům, barbarům, své Nemesis královně Mrakétě.

Pokud vás tedy rozsáhlá nabídka Image Comics zaujala, neváhejte a zde si prohlédněte kompletní seznam dostupných komiksů. Určitě se vyplatí si ji minimálně prohlédnout.