Michal Nesvadba a František tvořili po dobu dlouhých 23 let neodmyslitelnou dvojici, která v průběhu let doprovázela ranní vstávání nejednomu malému raubíři. Napříč několika lety ohromné snahy a dřiny byl Michal v podstatě jediným autorem Kouzelné školky, kdy každý týden musel vytvořit nápad pro pět dílů, které byly jedinečné, originální a zábavné.

Není proto divu, že po tolika letech je studnice nápadů téměř vyčerpaná a Michal veřejně promluvil o ukončení vystupování v jeho vlastním pořadu. Jak sám řekl, v tom nejlepším je třeba přestat a už příští rok tedy nadobro opustí školku.

Aby svůj odchod zakončil co možná nejvelkolepěji, má herec v plánu vyrazit na jubilejní představení Fantazie na kolečkách. Kde se objeví i živě František i s Fanynkou, přičemž celé to bude na kolech!

Doopravdy, celé představení se bude odehrávat na kolečkových bruslích, koloběžkách, kolech a všem, co je kulaté a točí se. Show bude plná akrobacie, zábavy a neuvěřitelných kousků.

Nebude se jednat o jedno jediné představení. V rámci celého turné se dočkáme hned několika vystoupení po celé České republice. Konkrétně ve městech Třinec, Praha, Chomutov, Brno, Plzeň, Zlín, Liberec, Pardubice, České Budějovice a v Ostravě. Pokud nedojde na další přesuny, tak poslední vystoupení bude 17. 12. 2022 právě v Ostravě.

Ačkoli Michala už neuvidíme v Kouzelné školce, prozradil na sebe, že by rád zůstal v televizi a vytvořil si své vlastní seriály, které už nebudou tolik hektické a náročné na vymýšlení. Případně by chtěl začít účinkovat na YouTube scéně. V budoucnu by si taky rád splnil svůj sen stát se režisérem vlastního filmu, v plánu má také ještě jeden muzikál. Údajně také Michal pracuje na zajímavé hře, kterou ještě svět neviděl, takže se třeba dočkáme dalšího kreativního počinu, jako byl Mr. Tapeman. Uvidíme, co miláček dětí provede za šílenosti a čeho dalšího se ještě dočkáme.