Je tady čtvrtek! Běžně by nás čekal další díl Věčných duší, ale náčelník Jiras je pryč. Proto nás dnes večer čeká DM Endy a jeho Mass Effect oneshot! K obvyklému osazenstvu se přidají také dva hosté. 

Běžně bych psal obsáhlý článek o tom, co se stalo v posledním díle Věčných duší. Dnes to ale není třeba nějak sáhodlouze líčit, takže jen napíšu, že jsme si parádně zaerpili a když už se schylovalo k boji, Jiras to ukončil s tím, že si 14 dní počkáme. No řekněte, není to bídák?

Dnes jsme v polovině této doby a čekání si můžeme zkrátit oneshotem s tématem Mass Effect. Vedení se ujme Endy a ke klasické sestavě se přidají i dva hosté. Jedním z nich bude Wrii, kterou znáte zejména z herních streamů Indiana. Druhým hostem bude Filip Habrda, kterého můžete znát z našeho chatu a také ze streamů Lam Na tahu pod jménem Azgalus. Zároveň se jedná o bratra našeho drahého Endyho.

Pokud jste Mass Effect do teď nehráli, nemusíte se bát žádných spoilerů. Podle Endyho se děj bude odehrávat krátce před ME1. Bude obsahovat jemné odkazy na příběh první hry, které se Vám ovšem spojí až poté, co budete mít hru za sebou. Příběh by tedy měl být vhodný pro znalce ME i pro lidi, kteří se do tohoto světa teprve chystají.

Naše vesmírné dobrodružství začne dnes v 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na Nerdfixu!