Druhá sezóna Made in Abyss se nezadržitelně blíží, je tedy příhodné, aby seriál nalákal co nejvíce lidí. K tomu slouží jednak rozšíření i na Netflix (i když se na něj v Česku nepodíváme) a samozřejmě nové trailery, které nám dávají nahlédnout, na co se můžeme do budoucna těšit.

Originální manga série od Akihita Tsukušiho začala vycházet už v roce 2012 a stále vychází. Za tu dobu příběh urazil velký kus cesty, v roce 2017 se navíc dočkal své vlastní anime adaptace, ale byla odvysílána jen jedna série. Od té doby se v roce 2020 objevilo první filmové pokračování.

Až v tomto roce se anime konečně dočká další série, kterou můžete očekávat i na oblíbené platformě Netflix. Datum premiéry je zatím stanovené na 6. 7. 2022, přičemž na pokračování opět pracuje studio Kinema Citrus. V traileru pak vidíme trpkou cestu až do samotného Golden City.

Pokud holdujete japonskému dabingu, tak se můžete těšit na to, že tři hlavní postavy se dočkají stejných dabérů. Opět uslyšíme Miyu Tomita jako Riko, Mariya Ise jako Reg a Shiori Izawa jako Nanachi. Společně s touto trojící hlavních postav, které jsou poměrně dost roztomilé, se vrátíme do míst, v nichž by taková nevinná stvoření neměla co dělat. A už vůbec by se neměla vydávat do znepokojivých míst, jako je obří jeskyní systém, též známý pod jménem Abyss.

Samozřejmě existují tací lidé, kteří chtějí prozkoumat úplně každé zákoutí světa, přičemž tím posledním neprozkoumaným je právě Abyss. Lidé, kteří se rozhodnout pokořit neznámá místa i tohoto světa, se nazývají Cave Raiders. Osiřelá Rika se touží vydat po matčiných stopách a stát se jedním z těchto jezdců.