Experimenty s ikonickou značkou skončily. Společnost Sony Pictures se po posledním dílu Krotitelů duchů poučila a už nemá v plánu zkoušet, co fanoušci vydrží. Nová podoba Ghostbusters bude odkazovat na hit z roku 1984 a zahraje si v ní většina původních herců.

Fanoušci se mohou radovat. Dan Aykroyd, jeden z hlavních herců prvních dvou dílů, potvrdil, že je zapojen do příprav Krotitelů duchů. Ba co víc, zahraje si opět Raymonda Stantze. Navíc přislíbil, že ve filmu uvidíme většinu herců kultovní jedničky. K nim se pochopitelně přidají nové, mladé tváře.

K tomu všemu ještě odhalil Ivana Reitmana, syna režiséra Jasona Reitmana, který měl na starost původní film. Ivan Reitman se tak postaral o scénář, zatímco Aykroyd je nadšený, že se může k této značce vrátit.

Připomeňme, že už na začátku letošního roku herečka Sigourney Weaver (Dana Barret) uvedla, že se spolu s Billem Murrayem a Aykroydem vrátí v Ghostbusters 2020 (pracovní název), ale teprve nyní to Aykroyd stvrdil. Těšit se dále můžete na herce jako Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard a McKenna Grace. Jen škoda úmrtí herce Harolda Ramise, který hrál Dr. Egona Spenglera. Zemřel v roce 2014.

Nové Krotitelé duchů můžeme v kinech očekávat během léta 2020. Těšíte se? Zatím si připomeňte teaser trailer.