V minulé epizodě se stalo hned několik zajímavých věcí. Náročná noc Mistrala a Sharlott, ukázka maskovacích dovedností a královská inspekce do místního vinohradu! Pokračujeme již dnes večer! 

CO SE STALO POSLEDNĚ? 

Večer v hostinci stále nekončil. Anthony si popovídat s Thomem, který mu vysvětlil, co se vlastně stalo, že přišel o své schopnosti. Mistral si mezitím povídal s Sharlott. Nebo spíš ona s ním. Emočně vyčerpaná a opilá na něj vybalila své ženské zbraně a Mistral podlehl. Společně si poté pronajali soukromý pokoj a co se dělo dál... to nikdo neví!

Druhého dne se ráno Que T. s Thomem vydali najít místní posly, aby poslali dopis paní Bushlockové, které pečuje o adoptivní matku Que T. v Hupperdooku. Během této výpravy také zjišťovali, jestli někdo z místních nezná trpaslíka Draxe, který předchozí večer tahal z Thomericana informace a také ho očaroval. Bohužel nenarazili na žádnou stopu.

Zbytek skupiny mezitím plánoval jak zjistí, jestli rodina Oveso nějakým nekalým způsobem ovlivňuje své víno, aby lidem tolik chutnalo. Brindal s Mistralem vymysleli, že se budou vydávat za inspekci z Království. Společně tedy zfalšovali dokumenty tak, aby vypadaly jako oficiální listiny z Království. Poté Mistral ukázal svůj um v přestrojení a zcela zamaskoval svou modrou pleť. Když skončil, vypadal jako člověk.

Po návratu týmu Thom&Q jim zbytek vysvětlil plán. Thom s Que T. půjdou do sídla první a budou se vydávat za obchodníky s vínem. Následně tam vlezou Anthony se Sharlott a budou chtít také koupit spoustu vína. Nakonec do tohoto rozruchu vlezou Brindal s Mistralem a zahájí "inspekci".

Ještě jste neviděli druhý díl naší Arila série? V neděli pokračujeme!

Překvapivě tato část plánu vyšla perfektně. Mistrala a Brindala se ujal LeGrand Oveso a dle jejich pokynů jim ukazoval všechny části sídla. Společně se nakonec dostali až do sklepení se sudy, které působily značně podezřele. Detektivní duo se očividně něčemu začalo přibližovat, protože na ně Oveso zkusil nějaké kouzlo. Oba mu odolali, ale když si Brindal uvědomil, co se stalo, začal se zlobit..

DOBRODRUŽSTVÍ VĚČNÝCH DUŠÍ POKRAČUJE JIŽ DNES! 

• Jak dopadne střet mezi Brindalem s Mistralem a panem Oveso?

• Jaké tajemství je ukryto v sídle Oveso?

• Bude mít společná noc Sharlott a Mistrala nějakou "dohru"?

Odpovědi na tyto otázky získáme již dnes večer od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na stránkách Nerdfixu!