Aktualizace: Včera jsme vás informovali o fotografii na Instagramu Toma Hollanda, která de facto potvrdila začátek natáčení dlouho očekávaného filmu Uncharted. Sony ale americkému magazínu IGN řekla, že natáčení ještě nezačalo. Přípravy mají nadále probíhat a společnost doufá, že se začne brzy natáčet.

Proč ale Holland sdílel fotografii křesla s přezdívkou Nate a k ní dopsal den první, Uncharted, to opravdu netušíme.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Hvězdný herec Tom Holland na svém Instagramu potvrdil natáčení dlouho odkládaného filmu Uncharted. Ten bude prequelem stejnojmenné videoherní série od amerického studia Naughty Dog a společnosti Sony. Na snímek se můžeme těšit 16. 7. příštího roku.

Holland na sociální síti Instagram sdílel fotografii, na které vidíme slovo Nate. To je přezdívka hlavního hrdiny Uncharted, Nathana Drakea.

Dlouhé roky se připravoval scénář tohoto filmu a u kormidla se postupně vystřídalo šest režisérů (David O. Russell, Neil Burger, Seth Gordon, Shawn Levy, Dan Trachtenberg a Travis Knight). Až sedmý v pořadí, Ruben Fleischer (Zombieland, Venom) zdá se dokončí práci, na kterou se těší nejeden fanoušek Uncharted.

Film se měl původně začít natáčet v březnu/marci letošního roku, ale kvůli globální pandemii koronaviru bylo natáčení odloženo. Nakonec se začalo více než deset let po oznámení filmové adaptace Uncharted. Část filmu by měla být natočena v Německu.

O finální verzi scénáře se postarali Art Marcum a Matt Holloway, na které měli dohlížet lidé ze studia Naughty Dog, kteří hry Uncharted vymysleli. Duo scenáristů spolupracovalo na Shadow of Fear, Iron Man, Punisher: War Zone, Transformers: The Last Knight, Men in Black: International nebo Morbius.

Hlavní roli si ve filmu střihne Tom Holland. Ten se vžije do mladého Nathana Drakea, jenž se setká s Victorem „Sully“ Sullivanem (ve hře jde o jeho dobrého přítele, zahraje si ho Mark Wahlberg). Společně tahle dvojice bude hledat cenné poklady. Film bude v dobrodružné stylu po vzoru Indiana Jonese.

Přečtěte si také: Mark Wahlberg přirovnává scénář Uncharted k příběhům nejslavnějšího filmového archeologa

Mezi herci by měli být také Antonio Banderas, Sophia Taylor Ali a výstřední Tati Gabrielle.

Po dokončení Uncharted se Tom Holland pustí do třetího dobrodružství Spider-Mana pro Marvel Cinematic Universe. Premiéra by měla být 5. 11. 2021. V příštím roce tak Hollanda uvidíme minimálně ve dvou velkých filmech.