Obyčejný kroužek čtenářů? To si jen myslíte. Pokud se někdo jeví tichý, klidný a pečlivý, neznamená to, že je hodný, milý a poctivý. Co když takový člověk má na svědomí jeden, možná i dva přestupky? Třeba je to právě on, kdo vám nekryl záda a napráskal policajtům vaše černé tajemství. Dá se někomu takovému potom věřit? A co když to dotyčný člověk nedělá dobrovolně. Nebo snad ano?

Ze španělské produkce zamíří na Netflix snímek Killer Book Club, který vychází ze stejnojmenné knihy. Ukázka na samotném Geeked Weeku byla sice lehce nic neříkající, ale dokázala navodit mrazivou atmosféru a rovnou si šlo domyslet, že se jedná o hororovou tvorbu.

Na znepokojivosti tomuto dílu přidává i zajímavý příspěvek z Twitteru, kde se objevil tweet, jenž ke zmíněné ukázce přikládá zajímavý popisek: „Tajemní teenageři a strašidelný klaun - co víc si přát? KILLER BOOK CLUB, nový španělský horor, se brzy objeví na Netflixu.“ Krom divně mluvících adolescentů se tedy ještě dočkáme i klauna. A klauni nejsou nikdy dobrým znamením v hororech! Tedy minimálně pro člověka, co nemá rád horory. A klauny.

V hlavních rolích pak najdeme herce jako: Veki Velilla, Álvaro Mel, Carlos Alcaide, Hamza Zaidi, Priscilla Delgado, Iván Pellicer, Ane Rot a María Cerezuela. Datum, kdy se snímek dostane na Netflix, není znám, ale tato streamovací platforma chce být první, kdo vám film představí.