Již dnes večer pokračuje dobrodružství Věčných duší. V minulé epizodě se skupina střetla se dvěma dryádami, kterým musela vysvětlit, kde je jejich místo. A dost s tím pomohl druid a ent. 

CO SE STALO POSLEDNĚ?

Boj! Věčné duše se utkaly s dvojicí dryád, kterým se nelíbilo, že Anthony má u sebe Pagodovou květinu, kterou chce využít na svůj rituál. Chtěly totiž květinu pro sebe. S její pomocí by mohly oslabit strážce lesa, který se staral o to, že zlomyslné dryády nemohly opustit zalesněnou oblast.

Skupina hrdinů se ovšem květiny odmítala vzdát, takže došlo k fyzické výměně názorů. Boj byl vyrovnaný, ale Cassiel zachoval chladnou logiku a vytvořil pro dryády nabídku, kterou nemohly odmítnout. Buď přestanou bojovat, nebo vypálí ještě nezralé květiny. To si nemohly dovolit, takže nastal klid zbraní.

Dryády se dušovaly, že nechtějí ubližovat, ale potřebují pomoct pokácet jeden konkrétní strom, který jim brání v opuštění lesa. Duše jim s tím pomoci nehodlaly, ale alespoň chvíli se tak rozhodly tvářit, aby zjistily, o co ve skutečnosti jde. Během cesty ovšem zjistily, že William je stále pod kouzlem dryád, které ho nutí plnit jejich vůli. V tu chvíli s tím ovšem nemohly nic udělat.

Když skupina dorazila k onomu stromu, vypadal zvláštně, mohutně a staře. Ovšem nic na něm se nezdálo magické. Tento dojem se ovšem změnil, když do něj William pod nadvládou dryád sekl mečem. Strom se začal probouzet a ukázalo se, že je to entí strážce lesa jménem Duborost.

Opět začal souboj. Tentokrát ovšem Duborost pomáhal Duším proti dryádám. Po náročném boji se spojencům podařilo dryády udolat a zajmout. Když se prach z boje usadil, ukázalo se, že s Duborostem je na místě i druid, kterého Mistral velmi dobře znal, Ursurix. Oba se shodli, že co se s dryádami stane, by měly rozhodnout Duše. Po dlouhé konverzaci se nakonec dospělo k závěru, že by dryády měly dohlédnout na Bogolo bogolo bogolo a zároveň být střeženy lesní zvěří.

Věčné duše se poté opět vydaly na cestu. Ještě než padla noc se však zastavily ve srubu, který Mistral dobře znal, protože patřil Ursurixovi. Nyní před skupinou ovšem leží nelehká otázka. Kam dál? Hledat Que T.? Hledat Zermena Zářivého? Dokončit Anthonyho úkol? Nebo jít přímo po Nezzodanovi?

DOBRODRUŽSTVÍ VĚČNÝCH DUŠÍ POKRAČUJE JIŽ DNES! 

Kam se Věčné duše vydají?

To zjistíme již dnes od 18:00 na Twitchi, Youtube a přímo zde na stránkách Nerdfixu!