Minulý týden se Věčné duše dostaly do Mýdlové oázy, ve které měly přesvědčit co nejvíce lidí, aby se přesunuli do hostince U Frndys. Jak jim to vyšlo? Pokračujeme již dnes večer! 

CO SE STALO POSLEDNĚ?

Věčné duše dorazily do Mýdlové oázy. Zamířily za kolefíny - delfíními lidmi, kteří jsou hlavní tahouni celé oázy a většina místních je následuje. Duším totiž došlo, že pokud přesvědčí je, přesune se s nimi i značná část osady.

Delfíňané ovšem nebyli ochotní hned odejít. Potřebovali nejprve, aby je Duše přesvědčily o tom, že si jich mohou vážit a mohou jim věřit. Proto pro skupinu připravili tři úkoly, ve kterých je chtěli prověřit.

První úkol spočíval v pití alkoholu a následném fyzickém cvičení. Duše do této disciplíny nasadila profesionálního notora a uctívače Frndys Prenka. Ten neměl nejmenší problém s tou částí, ve které měl pít. Ovšem fyzický výkon nebyl úplně nejlepší. Skupina tak první soutěž prohrála.

Do druhého úkolu nastoupil Thomerican, který měl soutěžit v jezení koláčů na rychlost. Trpaslík využil svým sýrem vyztužený žaludek a v druhé disciplíně nezaváhal.

Rozhodující úkol byl týmový. Que T., Mistral a Anthony se postavili proti kolefínu ve zvláštní hře, ve které měl tým dostat míč do kýblu druhého týmu. Vlastně tak zvláštní nebyla, když tak nad tím přemýšlím, byl to v podstatě basket. Bohužel v této hře zvítězili kolefíni, kteří dokázali využít své zkušenosti s tímto sportem.

Duše ovšem ještě dostaly šanci. Dát si s delfíňany po tlamě. Když je Duše porazí, kolefíni si je vyslechnou. Kdo by očekával klasické mlácení pěstmi a pánvičkami, byl by na omylu. Boj velmi rychle okořenila kouzla. Unavení hrdinové ovšem dokázali kolefíny porazit.

DOBRODRUŽSTVÍ VĚČNÝCH DUŠÍ POKRAČUJE JIŽ DNES!

• Přesvědčí Duše kolefíny, aby se vydali k Frndys?

• Kolik tvorů z osady se k nim případně připojí?

• Vydrží Prenk alespoň jeden den střízlivý?

Odpovědi na tyto otázky získáme již dnes od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na stránkách Nerdfixu!