Vražda. Smrt. Zabití. Tyhle tři slova musí vyvolat úsměv u každého fanouška akčních filmů, a taky proto si sedmadvacet let starý Demolition Man právem zaslouží přívlastek kultovní. Film sice ve své době nebyl úplný kasovní trhák, ale své fanoušky si našel. Nejen kvůli Sylvesteru Stallonovi, nebo brutální akci, ale i originálnímu příběhu, kdy jsou policista John Spartan (Sylvester Stallone) a jeho nemesis, šílený zločinec Simon Phoenix (Wesley Snipes) za trest zmrazeni v kryo vězení a probudí se o 36 let později. V San Angeles - dokonalém městě, plném harmonie, míru a bezpečné telepatické lásky. Jakou spoušť tam tihle dva agresivní „dinosauři“ předvedou, vám určitě nemusíme připomínat.

Teď to vypadá, že bychom se mohli dočkat pokračování. Sylvester Stallone v Q&A na svém Instagramu potvrdil, že už spolupracuje s Warner Bros. na druhém dílu a vše vypadá moc dobře.

Zatím tedy nevíme žádné podrobnosti, jako kdo bude film režírovat, kdo píše scénář, nebo jaké bude herecké obsazení, věříme ale, že oficiální oznámení na sebe nenechá dlouho čekat.

A snad už se konečně dozvíme, jak sakra fungujou ty tři mušle!