Svět magie, kouzel a fantastických stvoření je velmi populární a lze jej najít v nejrůznějších podobách. Tím nejvíce známým je svět Harryho Pottera, který si oblíbili fanoušci po celém světě. Co kdyby ale do takového světa přišel někdo, kdo v sobě nemá ani špetku magie, ale za to na sobě pracuje až do absolutního vyčerpání jen proto, aby mohl žít v klidu a míru?

Stručně řečeno, do Bradavic přišel Saitama. V tomto případě v seriálu Mashle: Magic and Muscles existuje chlapec Mash, jenž v sobě nemá ani špetku magie. Tento handicap kompenzuje svým neúnavným tréninkem a drží se v absolutní top fyzičce, jenže jednoho dne je odhalena jeho přítomnost. A aby měl opět klid, musí se stát božským vizionářem. Tedy uznávaným kouzelníkem. Ačkoliv se jeho situace zdá bezvýchodná, svými svaly a mozkem dokáže překonat různé překážky a stále udržet pod pokličkou své tajemství – že nemá žádné kouzelné schopnosti. A přesně kvůli tomuto menšímu problému vzniká mnoho velmi komických situací, u kterých se budete doopravdy bavit.

Tato manga od Hajime Komota se stala dostatečně oblíbenou v Japonsku na to, aby dostala svou vlastní anime adaptaci. Ale nejen tak ledajakou. Už teď je slíbeno, že se dočkáme kompletní adaptace, tudíž se nemusíme bát, že uvidíme dvě série, přičemž následně se příběh stočí k rychlému konci. Oficiální web Jump Festa navíc oznámil, že anime vyjde tento rok. A pokud bychom se měli řídit podle divokých odhadů, tak je celkem pravděpodobné, že první série bude vypuštěna na povrch už na podzim tohoto roku.