Zatímco Věčné duše odpočívají, Tahouni se s jejich novou skupinou snaží vypořádat s administrativními nástrahami byrokratického města Tarken. Již dnes večer se do tohoto hnízda formulářů vydají potřetí.

Ve druhé epizodě se skupině cestovatelů podařilo na trhu prodat Bořkovu zeleninu. Zní to možná nudně, ale takový adrenalin jste nezažili od posledního dílu Panství Downton. Ty potřebné formuláře? Smlouvání o ceně? Taková divočina...

Po vyřešení této obchodní krize se skupina vydala k Leklé rybě. Obdrželi totiž informaci, že právě tam se často nachází trpaslík Rodrik, jehož nalezení je pro skupinu a jejich setrvání v Tarkenu zásadní. Rodrik tam nebyl, banda ovšem získala další vodítko.

Cestovatelé se vydali na divokou Tour de Tavern skrz Východní výčep, luxusní podnik Alabastrovou růži až po zvláštní podnik zvaný Propíchnuté ucho. V tomto podniku parta vychillených hobitů podávala VĚCI. Věc byla vysoká nádoba, ze které bylo možné potáhnout a vyfouknout kouř. Z nějakého důvodu byli všichni v tomto podniku hrozně vyklidnění.

Kromě nalezení vnitřního míru našla skupina i něco jiného. Muže jménem Salos. Tento muž se pokusil Rodrika před několika dny okrást a se zlou se potázal. Nevěděl, že Rodrik je velmi drsný chlapík, který nejde pro ránu daleko.

Salos měl ale i další problémy. Lidé v Tarkenu o něm šířili informace, že je to ten pravý, za kým jít, když chcete padělané dokumenty pro setrvání ve městě. Když se Salos o těchto zvěstech dozvěděl, hned skupině nabídl, že pokud mu předají jména lidí, kteří tyto zvěsti šíří, bohatě se jim odmění.

Diskuze na téma: "Uděláme to?" se ovšem trochu protáhla a mezitím Salos zmizel. Cestovatelé tedy zůstali bez informací kam dál jít, co dál dělat, koho dál oslovit. Ale zase jsou v pohoooodě...

Podaří se cestovatelům konečně najít ztraceného trpaslíka Rodrika? Vymotají se z tajemné moci tarkenských VĚCÍ? A seženou už konečně ty papíry?!

Na třetí pokračování výpravy v Tarkenu se Tahouni vydají již dnes večer od 18.00 na jejich Twitchi!