Na Twitteru se v nedávné době objevilo hned několik fotografií, které zachycují okraj hrubého náčrtku pro manga panel. Na tom by nebylo nic divného, kdyby se zmíněné fotografie nenacházely na nově založeném účtu. O to divnější je skutečnost, že je účet pojmenován Joširo Togaši. A co je ještě víc k neuvěření, údajně se nejedná o žádný fiktivní účet.

Spolu s několika fotografiemi doprovází tweet text: „Už jen další čtyři kapitoly“. Podle několika dalších indicií, mangaka Togaši se vrací se svou legendární mangou Hunter x Hunter a údajně mu do dokončení zbývají už jen čtyři kapitoly. Šest dalších už je hotových. Post během první hodiny získal více jak 200 tisíc liků, ale stále nebylo jisté, zda je zpráva pravdivá, nebo jestli se za účtem neskrývá nějaký vypečený vtipálek.

Obavy byly zahnány ve chvíli, kdy tweet přesdílel samotný Júsuke Murata, autor velmi populární mangy One-Punch Man. A aby dodal na důvěrnosti, k samotnému příspěvku napsal: „Byl jsem s ním“.

Tohle vše stačí k tomu, abychom poměrně dost jasně potvrdili, že se doopravdy chystá návrat Hunter x Hunter. Sice nikde nemáme ani slovo o tom, kdy se dočkáme první kapitoly nebo celého svazku, za to ale s jistotou můžeme říct, že minimálně deset kapitol je pro nás přichystaných. Pauze v této sérii započala v roce 2018 a tudíž jsou to téměř čtyři roky, co fanoušci této série netrpělivě čekají na jakýkoliv náznak pokračování. I kdyby se jednalo jen o deset kapitol, je to obrovská událost pro celou fanouškovskou základnu.

Nedobrovolné přestávky mezi jednotlivými díly byly zapříčiněny špatným zdravím Togašiho, jenž trpěl na chronické a vysilující bolesti zad, které mu bránily ve tvorbě.