Remember Harry Potter? This is him now. Feel old yet?

Fotka Daniela Radcliffa v županu, v komicky velkých papučích a s pistolemi v rukou (když se podíváte pozorně, zjistíte, že je má k rukám přibité) koluje internetem už pěkných pár měsíců. Na samotný film, nebo aspoň trailer, ale stále čekáme.

Momentka pochází z akční komedie příznačně nazvané Guns Akimbo, ve které si Daniel Radcliffe vyzkoušel roli herního vývojáře bojujícího o život. Miles, jak se hrdina jmenuje, se totiž na dark webu omylem přihlásí do death matche, který neprobíhá ve hře, nýbrž v ulicích města. Když se pak snaží z boje vycouvat, gangsteři mu unesou přítelkyni, takže mu nezbývá nic jiného než bojovat.

Daniel Radcliffe opět ukazuje, že se nebojí výstředních rolí. Poté, co si nechal oholit hlavu ve filmu o neonacistech Impérium, narůst rohy ve filmu… Rohy, se svléká do spodního prádla a s dvojicí kvérů se vydává do boje. Že by snaha o emancipaci ze životní role slavného čaroděje? Ať už je to jak chce, jsme rádi za každý originální snímek v kinech.

Film Guns Akimbo, za nímž stojí režisér Deathgasmu, už se promítal na filmovém festivalu v Torontu a první recenze vůbec nejsou špatné. Na IMDB si drží průměrné skóre 6,7/10 a Rotten Tomatoes eviduje 64 % pozitivních hodnocení. Máme se tedy na co těšit. V kinech by se měl film objevit 28. února 2020.