Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Givery.cz nově nabízí kupony pro předplatné prima+. Vybrat si můžete kupon na měsíc za 149 Kč, tři měsíce za 447 Kč, šest měsíců za 894 Kč a rok za 1788 Kč.

Kromě elektronického poukazu si můžete připlatit za vytištěný dárkový kupon nebo kupon v luxusním balení a udělat radost svým blízkým.

Givery.cz jsou oficiálním prodejcem kuponů, mají ceny bez navýšení a spolehnout se můžete na českou zákaznickou podporu. Zaplatit můžete převodem, platební kartou nebo v hotovosti na SAZCE.

Přes prima+ můžete sledovat oblíbené pořady televize Prima, bohatý archiv filmů, seriálů a exkluzivní seriály vznikající pod značkou prima+ ORIGINALS bez vyrušování reklamou. Všechny pořady navíc můžete sledovat kdykoliv a kdekoliv. Stačí vám jen připojení k internetu.

V archivu najdete spoustu obsahu pro děti a dospělé. Filmy a seriály doplňují zajímavé dokumenty, děti potěší především pohádky i animované pořady. V archivu pak nechybí ani legendární pořady jako Top Gear, Svatba na první pohled, Jak se staví sen, Nikdo není dokonalý, Walker Texas Ranger, Komisař Rex, Prostřeno!, Ano, šéfe! nebo Vychytávky Ládi Hrušky.

Více na Givery.cz.