Hollywoodský herec Tom Holland, kterého si všichni spojíme jako novodobého Spider-Mana, tvrdí, že film Uncharted má jeden z nejlepších scénářů, které četl. Na každé stránce ho dokáže něco překvapit.

Holland si v Uncharted zahraje mladého Nathana Drakea. Herec oceňuje, že na rozdíl od jiných filmových adaptací má tenhle snímek úplně nový příběh, jenž překvapí hráče. Současně si film užijí i diváci neznající sérii Uncharted.

Třiadvacetiletý Holland se v závěru rozhovoru pro IGN zmínil o Marku Wahlbergovi. Ten si ve svých 48 letech zahraje Victora „Sullyho“ Sullivana, mentora hlavní postavy.

„Myslím, že to Mark Wahlberg jako Sully zabije a bude to hodně legrační,“ dodal Holland. Wahlberg byl původně obsazen jako Nathan Drake, ale postupně se scénář filmu měnil a scénáristé se rozhodli vyprávět příběh mladého lovce pokladů, pro něho se už Wahlberg nehodil.

Doufejme, že film dopadne dobře. Zejména, aby Uncharted našlo režiséra, jenž u kormidla zůstane až do samotného konce. Do dnešního dne se totiž u snímku vystřídalo šest režisérů: David O. Russell, Neil Burger, Seth Gordon, Shawn Levy, Dan Trachtenberg a Travis Knight. Neoficiální informace do křesla režiséra zmiňují Reubena Fleischera (Zombieland, Zombieland: Double Tap, Venom).

Film Uncharted měl mít původně premiéru koncem letošního roku, nedávno ho ale Sony odložila na 5. 3. 2021.