Náčelník Velký nos si nyní užívá na ME v softbalu, takže Věčné duše mají volno. Co ale budeme dělat? Naštěstí máme Killera, který se ujme dnešního dobrodružství! Tahouni ale mají posilu - přijde GELU!

Jiras si pinká softbal, takže jsme zvolili jiný program! Místo systému D&D 5e si dnes večer zablbneme v systému Dračí Doupě 2. Originální český RPG systém, který je postaven na úplně jiných principech si s členy Na tahu užijeme vůbec poprvé.

Naštěstí ale v Nerdfixu existuje muž, který má tento systém v krvi. Přinesl si ho totiž v žilách během jeho dlouhého a náročného putování z východu. Vy už víte, koho myslím. Je to on! Spišský zabiják, šéfredaktor osobně, král zběsilého slovenského vyjadřování, který nejde k ostřejším výrazům daleko! KKKKilleeeeeeeeeeeeer! (Kuba ešte nevie, že jeho postava dnes umrie, muhehe... pozn. šéfredaktora)

Přečtěte si také: Tento týden s Na tahu (21. 6. - 27. 6.)

Proti Killerovým záludnostem a hádankám se postaví tým Na tahu! Flowee, Endy, Robko a Kuba. Protože by ale 4 hrdinové nebyli pravděpodobně pro muže, který si říká zabiják, dostatečnou výzvou, budou mít posilu. Pomůže jim samozvaný ochránce lidu, který jako jediný trochu zná systém Dračí Doupě 2 - GELU!

Obsah dobrodružství je nám stále neznámý, ale víme, že nás čeká slovansky laděný svět, ve kterém bude hlavní hádankou to, co je to vlastně chronometr??

Věčné duše tento týden neuvidíme. Ale minule to stálo za to!

Jaké postavy si Tahouni vytvoří? Bude hrát Gelu moudrou postavu? A pokusí se Killer dostát svému jménu a všechny pozabíjet?

To zjistíme již dnes od 18:00 na Twitchi, Youtube a přímo zde na stránkách Nerdfixu!