Konec Geeked Weeku 2024 je tady. A ten je ukončený velkolepou show z Atlanty. Na té se představí mnoho ukázek a ochutnávek toho, na co všechno se můžeme těšit. Úplně první ukázkou se tak stal Avatar: Legenda o Aangovi. Oficiálně na pódium vyšli Ian Ousley (Sokka) a Dallas Liu (Zuko), aby představili menší ochutnávku na druhou sezónu. A taky porovnali své síly v ovládání živlů, v čemž Zukko pro jednou vyhrál.

Samotná ukázka je celkem dost neříkající. Jediné, co naznačuje, je setkání s posledním členem týmu Avatar. A to konkrétně s Toph Beifong. Ta je mezi diváky velmi oblíbená pro svůj unikátní sarkastický humor a přístup ke světu. Její nevýhodou i silnou stránkou je její slepota, která jí dovoluje mistrně ovládat zemní živel. Této složité role se zhostí Mia Cech.

Sedmnáctiletá herečka je divákům pravděpodobně nejlépe známá jako mladší verze postavy Ali Wong v romantické komedii „Always Be My Maybe“, která vyšla v roce 2019. Vtipné je, že mladší verzi postavy Ali Wong hrála také v jedné z epizod seriálu „Beef“. Zahrála si také v krátkodobém seriálu společnosti Nickelodeon „The Astronauts“ a měla vedlejší roli v loňské komedii o dospívání „You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah“.

Rozhodně se tedy můžeme těšit na více dobrodružství v Království země, ovládání živlů a zajímavou adaptaci původní série. Albert Kim, který seriál vyvíjel a působil jako showrunner v první sérii, v dubnu odstoupil a Christine Boylan a Jabbar Raisani nadále vedou seriál jako výkonní producenti. Kim zůstává výkonným producentem. Vedle Kima, Boylana, Raisaniho, Dana Lina a Lindsey Liberatoreové jsou výkonnými producenty společnosti Rideback Michael Goi. Goi režíroval první dvě epizody seriálu, zatímco Raisiani režíroval epizody tři a čtyři. Roseanne Liang režírovala pátou a šestou epizodu a Jet Wilkinson režíroval poslední dvě epizody první série.

Zatím tedy víme, že je další sezóna ve stádiu produkce. Kdy se dozvíme datum vydání, je prozatím záhadou.