Ještě nejste dostatečně natěšeni na druhou řadu kyberpunkového sci-fi seriálu Půjčovna masa (v originále Altered Carbon)? Tak právě pro vás má Netflix hlavní, dvouminutový trailer, který potvrzuje, že Půjčovna masa bude pokračovat od 27. 2. 2020.

Co na nás tentokrát čeká? „Minulost je vám v patách. Anthony Mackie jako Takeshi Kovacs,“ vzkazuje Netflix a přihazuje otitulkovanou verzi traileru. V den premiéry můžete čekat minimálně české titulky i u seriálu.

Druhé řady Půjčovny masa je tedy hvězdou Anthony Mackie. Tento herec začal svou skvělou kariéru ve snímku 8. míle a dostal se také do Brother to Brother, Smrt čeká všude nebo Night Catches Us. V posledních letech jste ho mohli vidět jako ústřední postavu Marvel Cinematic Universe - Sam Wilson (Falcon) hrál ve snímcích Captain America: Návrat prvního Avengera, Avengers: Age of Ultron, Ant-Man, Captain America: Občanská válka, Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame. Předplatitelé Disney+ si herce mohli užít i v seriálu The Falcon and the Winter Soldier.