První sezóna Alice in Borderland nechala leckoho ve velmi silném pokušení, jelikož poslední díl skončil ve velmi napínavé situaci. Není třeba se strachovat, protože Netflix vypustil do světa ukázku, která nám dává ochutnat, na co vše se můžeme těšit, stejně tak přinesl chladivý obklad na naše napnuté nervy, jelikož odhalil datum premiéry.

Liveaction adaptace, která je natočena na motivy stejnojmenné mangy od Haro Aso, vznikla už v roce 2020. Arisu a Usagi se dostali do jiného světa, konkrétně do opuštěné Shibuyi. Háček je v tom, že se jedná o hru, kde musíte přežít smrtelné hry. Další série nejen ukáže zarostlou Shibuyu, ale odhalí mnoho nových her. A hlavně je potřeba vyřešit záhadu, ve které se ona dvojce ocitla. Jenže jak to tak vypadá, situace se nebude zlepšovat, spíš zhoršovat.

Vrátit by se měli Kento Yamazaki, Tao Tsuchiya, Riisa Naka, Keita Machida, Sho Aoyagi, Nijiro Murakami, Dori Sakurada, Yuki Morinaga, Aya Asahina a Ayaka Miyoshi. Mezi nové tváře sezóny patří Yuri Tsunematsu, Hayato Isomura, Tomohisa Yamashita, Honami Sato, Kai Inowaki, Katsuya Maiguma a očekává se, že se v nové sezóně vrátí i Shunsuke Sato.

Přidání druhé série na Netflix je zatím naplánováno na prosinec tohoto roku.