Pokud vás štve, že se hra Detroit: Become Human nikdy nedočkala pokračování a že se studio Quantic Dream místo toho věnuje Star Wars Eclipse a dalším projektům, možná tu pro vás máme malou náplast. Nově byla totiž oznámena manga s názvem Detroit: Become Human: Tokyo Stories, jež nabídne nový pohled na svět, do něhož jsme se mohli na PS4 podívat v roce 2018 a na PC na konci roku 2019.

Jak už napovídá název, nepůjde o adaptaci původní hry, ale o spin-off, v němž zavítáme do Tokia. Čtenáři mohou konkrétně sledovat příběh androidky jménem Reina. Ta se těší z velké popularity, a tak myšlenky na začlenění androidů do lidské společnosti nejsou úplně nemístné. Idylka ale bohužel nevydrží a podobně jako v americkém Detroitu dojde ke konfliktu poté, co se objeví zběhlý android, jenž nabyde vědomí. Tak alespoň popisuje základy nového příběhu server IGN, který pro změnu čerpal z japonského magazínu Famitsu.

Scénář má na svědomí Saruwatari Kazami, zatímco o kresbu se stará Moto Sumida. Bohužel ale pro tuto chvíli není jasné, jestli Detroit: Become Human: Tokyo Stories někdy vyjde i jinde než Japonsku. Tam začne vycházet v červencovém vydání magazínu Comic Bridge. Nezapomínejme ale na to, že i když se hra Detroit: Become Human nikdy nezařadila mezi vyslovené prodejní trháky, těší se dodnes nemalé popularitě. A dobrá manga, nebo alespoň manga se známou značkou, si na západních trzích obvykle dokáže najít místo.