Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Darujte svým nejbližším zážitek z poslechu! Věnujte jim dárkový poukaz do Audiotéky nebo dárkový poukaz se vstupem do Audiotéka Klubu.

Dárkovým poukazem v hodnotě 300, 500 a 1000 Kč uděláte radost nejen audioknižním nadšencům, ale také lidem, kteří rádi využívají svůj čas naplno, protože díky nové aplikaci Audiotéka mohou audioknihy poslouchat opravdu kdekoliv. Nehledě na to, že oblíbenost audioknih neustále roste, protože oproti klasikám z papíru totiž umožňují ponořit se do příběhu, i když zrovna není čas na čtení.

V Audiotéce objevíte exkluzivní novinky i bestellery. Příběhům propůjčují svůj hlas známí dabéři a herci, čímž se poslech neomezuje jen na jednohlasou četbu, ale stává se z něj vyloženě kulturní zážitek. O tom, jak vám samotná interpretace audioknihy sedí, se můžete přesvědčit prostřednictvím ukázky zdarma, kterou naleznete u každého titulu.

Navíc Givery.cz mají roční členství za zvýhodněnou cenu.

Pokud máte mezi svými blízkými někoho, kdo se už do audioknižních titulů zamiloval, tak mu uděláte velkou radost dárkovým poukazem do klubu Audiotéky. Tohle členství uživateli otevírá přístup ke katalogu s přibližně 1000 knihami volně k poslechnutí. Nabídka klubového katalogu pokrývá všechny žánry od pohádek, thrillerů, detektivek po českou beletrii či klasická díla v angličtině.

Na Givery.cz si navíc můžete vybrat nejen hodnotu dárkového poukazu, ale rovněž luxusní balení, kterým na obdarovaného zapůsobíte. Nebo zvolíte okamžité doručení e-mailem. To se hodí třeba v případě, kdy vás tlačí čas.

Givery.cz spolupracují přímo s Audiotékou. A kdyby náhodou nastal nějaký problém, případně byste si s něčím nevěděli rady, tak se obrátíte na telefonickou podporu.