Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Dárky už teď jen tak nikde neseženete. Jestli nechcete nakupovat na poslední chvíli na benzince, zkuste Givery.cz. Dárkové poukazy vám přijdou během minuty na e-mail. Získáte tak skvělý dárek, který můžete nadělovat okamžitě, klidně rovnou pod stromeček!

Na Givery.cz najdete bohatý výběr dárkových poukazů. Stačí se jen zamyslet, co má obdarovaný v oblibě a máte vyhráno. Ať už to jsou oblíbené módní značky jako H&M, Zalando nebo Zoot, knihovna s audioknihami - Audiotéka nebo populární streamovací platforma Netflix. Vybere si skutečně každý.

OKAMŽITÉ DORUČENÍ E-MAILEM

Největší výhodou dárkových poukazů je jejich okamžité doručení. Dárkový poukaz vám během pár sekund přijde e-mailem. Zvolit můžete z několika dárkových vzhledů. Poukaz si pak vytisknete a dárek máte připravený.

DARUJTE POUKAZY NA NEJOBLÍBENĚJŠÍ MÓDNÍ ZNAČKY

Zalando dárkový poukaz koupíte v hodnotě 300 Kč - 2000 Kč. Dárkový poukaz H&M pak můžete vybírat v hodnotách od 250 Kč do 1000 Kč. Nemusíte se tak trápit výběrem ani správnou velikostí. Obdarovaný si koupí jednoduše to, co se mu samotnému nejvíc líbí.

PŘEDPLATNÉ NA NETFLIX, VOYO A DRAMOX

Poukaz na Netflix je jistota pro každého geeka. Platforma nabízí neuvěřitelné množství skvělých seriálů, jejichž řady se rozrůstají světelnou rychlostí. 

Pokud kupujete dárek pro někoho, kdo více ocení českou tvorbu, vsaďte na Voyo - tahle česká služba rychle získává na popularitě, takže o nedostatek obsahu se určitě bát nemusíte.

Unikátním dárkem pak je předplatné na Dramox - první divadelní streamovací službu v Česku. Originální koncept vám umožní sledovat divadelní představení přímo z obýváku. Zapojeny jsou přitom všechny slavné i menší česká divadla. Nabídka je tedy mimořádně bohatá.

POUKAZY NA ELEKTRONIKU

Určitě víte, jak nesnadné je vybrat ten správný mobil nebo domácí spotřebič. S poukazem do jednoho z řetězců elektra tedy potěšíte každého, kdo si sám všechno nejdříve pořádně v klidu promyslí.

UNIVERZÁLNÍ DÁRKOVÝ POUKAZ - SÁZKA NA JISTOTU

A pokud jste s nápady opravdu v koncích? Ani tak nemusíte klopit hlavu. S univerzálním dárkovým poukazem si obdarovaný vybere přesně to, co ho zajímá. Může si vybrat jakýkoliv produkt, který obchod Givery.cz má ve své nabídce.