víme, že anime série Cyberpunk: Edgerunners, která vzniká za spolupráce tvůrců herního Cyberpunku 2077 ze studia CD Projekt RED a animačního týmu Studio Trigger, se objeví v nabídce Netflixu někdy během letošního září/septembra. A nyní už víme, kdy to bude přesně. Všichni, kteří se těší na další výlet do Night City, by si tak měli v kalendářích zakroužkovat datum 13. 9. 2022. Protože používání klasického kalendáře je přece známka (cyber)punku.

Oficiální oznámení data vydání, kterého si mohli pozorní diváci všimnout na jiných místech už před několika dny, doprovází další trailer, který nese prostý název NSFW Trailer. Jeho účelem je tedy dokázat nám, že chystaná série o 10 epizodách se nebojí krve, násilí ani nahoty. Celkově jde o dost pošahanou upoutávku, které se ale určitě nedá upřít jisté kouzlo, zvlášť zásluhou svérázného střihu a pozoruhodné volby hudebního doprovodu.

Jak se každopádně zdá, tvůrci mají v oblibě vydávání nejen dalších a dalších trailerů, ale i dalších a dalších plakátů. Dnes tu tedy máme plakát, který se zaměřuje na Lucy, jednu z hlavních postav seriálového Cyberpunku. Kromě ní poznáme také Davida, dospívajícího chlapce, který chce zprvu jen přežít v Night City, ale jak už to tak bývá, postupem času se dostane na dost nebezpečnou dráhu.