V minulé epizodě se Věčné duše musely vypořádat s následky souboje s Mydlinkou, Bavelinem a Želváky. Každý člen skupiny se s tím vyrovnával po svém. 

Po zdrcující ztrátě z minulého dílu se skupina rozpoltila. Brindal se snažil vojenským drilem udržet všechny při smyslech. William se pustil do vlastní odvetné akce. Mistral s Anthonym se pustili do záchrany Williama a Thomerican mlčel. S velkou dávkou štěstí se Williamovi podařilo přežít, nicméně jeho plán na potopení lodi Klapka selhal.

Když se celá skupina opět sešla a dostala se na relativně bezpečné místo, všichni začali odpočívat a Thom se vydal do kopců, kde vytvořil malý pomník pro Cassiela. Po jeho návratu ovšem začalo drama. Velmi divoká diskuze o akci, kterou udělal William, a prohraném souboji vedla k velkému rozkolu. William odešel neznámo kam, stejně tak Brindal. Anthony, Mistral a Thom mezitím přemýšleli, co by měli dále udělat. Rozhodli se, že temnou moc, která je ukryta ve starém mlýně, nemohou Nezzodanovi nechat. Z toho důvodu se pokusí budovu další den obsadit.

William se v průběhu noci vrátil, Brindal ovšem ne. Toho skupina nalezla až druhý den při cestě zpět k jejich lodi. Malý hobit u ní stál a čekal na ně. Ovšem nebyl to ten Brindal, který od nich odcházel.

DOBRODRUŽSTVÍ VĚČNÝCH DUŠÍ POKRAČUJE JIŽ DNES! 

• Jakým způsobem se Věčné duše pokusí porazit Mydlinku, Bavelina a želváky?

• Podaří se jim souboj přežít a zabránit tak Nezzodanovi v jeho plánu?

Odpovědi na tyto otázky získáme již dnes od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na stránkách Nerdfixu!