HBO má ve svém portfoliu nejednu silnou značku a moc rádo se tímto chlubí. Několik dní zpátky si pro nás přichystalo krátké video, ve kterém představuje své největší hity připravené pro tento kalendářní rok. Devadesátisekundový snímek nám prozrazuje, že se letos máme opravdu na co těšit. Pojďme se teda podívat, co všechno nás čeká.

NOVINKY

SPIKNUTÍ PROTI AMERICE ( THE PLOT AGAINST AMERICA)

“V alternativní verzi dějin USA za 2. sv. války sleduje chudá židovská rodina z New Jersey politický vzestup Charlese Lindbergha, slavného letce a populistického rasisty, který se chopí prezidentského úřadu a nasměruje Ameriku k fašismu.”

MĚLAS TO VĚDĚT (THE UNDOING)

“Grace a Jonathan Freserovi žijí vysněný život. Ten se však přes noc rozpadá. Grace se stává hlavní podezřelou a celý život se jí převrací naruby.”

BAD EDUCATION

“Příběh založený na skutečné události o jedné z největších školních zpronevěr v historii. Film, v hlavní roli s Hugh Jackamanem, sleduje příběh Franka Tassoneho, oblíbeného učitele na jedné z nejprestižnějších středních škol na Long Islandu.“

I KNOW THIS MUCH IS TRUE

“Dominic Birdsey je muž ve středním věku, který nám líčí svůj složitý vztah s Thomasem, jeho paranoidním a schizofrenickým bratrem. Příběh se bude snažit ukázat jejich snahy dostat nemocného bratra z psychiatrické léčebny.“

THE THIRD DAY

“Minisérie rozdělená na dvě části nazvané Léto a Zima bude sledovat příběh dvou mužů, kteří nezávazně na sobě navštíví tajemný ostrov u britského pobřeží. Na tomto ostrově však způsobí válku s původními obyvateli, která zpečetí jejich osud.“

LOVECRAFT COUNTRY

"Mladý Afroameričan se vydává na cestu po Americe se svými přáteli, aby našel svého ztraceného otce. Tato cesta se odehrává v 50. letech minulého století a trio cestovatelů se bude muset utkávat s různými překážky, převážně kvůli barvě jejich pleti.”

WE’RE HERE

“Šestidílná série, která rekrutuje rezidenty z menších městeček po celé Americe, aby se zúčastnili velkolepého večera v soutěži nazvané drag race.”

POKRAČOVÁNÍ

WESTWORLD

“Seriál inspirovaný stejnojmenným filmem z roku 1973, který napsal a natočil Michael Crichton, pojednává o futuristickém zábavním parku obydleném robotickými bytostmi. Vítejte ve Westworldu! Poznejte svět, který uspokojí všechny vaše touhy. Ve třetí sérii se však posuneme do budoucnosti a daleko za hranice zábavného parku.”

NESVÁ (INSECURE)

“Seriál Nesvá sleduje přátelství dvou černošských žen (Issa Rae a Yvonne Orji), jež se potýkají se svými životními chybami, zatímco se snaží najít správnou cestu v různých světech a vypořádat se s nekonečnou řadou každodenních nepříjemností.”

GENIÁLNÍ PŘÍTELKYNĚ ( MY BRILLIANT FRIEND)

“Seriál "Geniální přítelkyně" vypráví příběh postarší ženy Eleny Grecové, která po zmizení své nejlepší kamarádky Lily začne sepisovat příběh jejich 60letého přátelství. Ten začíná v 50. letech minulého století v drsných ulicích Neapole.”

BOJ O MOC (SUCCESSION)

“Logan Roy a jeho čtyři děti řídí jeden z největších mediálních a zábavních konglomerátů na světě. Seriál BOJ O MOC sleduje jejich životy poté, co se stárnoucí otec rozhodne ze společnosti odstoupit a jeho potomci zvažují svou budoucnost.”

EUFORIE (EUPHORIA)

“Euforie, dramatický seriál o dospívání, vypráví příběh skupiny středoškoláků, kteří se snaží vyznat v lásce a přátelství ve světě drog, sexu, traumat a sociálních sítí. V čele hereckého obsazení stojí herečka a zpěvačka Zendaya.”

BARRY

“Bill Hader hraje hlavní roli Barryho, deprimovaného, podřadného nájemného zabijáka, který je během své vražedné mise v Los Angeles uchvácen komunitou začínajících herců. Chce začít nový život, ale jeho minulost ho drží ve svých spárech.“

VE JMÉNU PÁNA JEŽÍŠE KRISTA ( THE RIGHTEOUS GEMSTONES)

“Danny McBride se vrací na HBO v komediálním seriálu, který vypráví příběh světově proslulé televangelické rodiny s dlouhou tradicí deviantního chování, chamtivosti a charitativní činnosti – to vše ve jménu Pána Ježíše Krista.”