Věčné duše se ve společnosti Lady Amis vydaly na putování Stínopádem. Cíl jejich cesty je jasný - Zorxeon. Cesta za děsivým drakem mrtvolnou pustinou ovšem není pro každého. 

CO SE STALO POSLEDNĚ?

Věčné duše se po rozhovoru se Sylzanou vydaly na cestu. Lady Amis se přidala k výpravě a všichni společně se rozhodli následovat sněžítko od Mistrala, které je vedlo směrem za Zorxeonem. Čekal je ovšem velmi nepříjemný průchod otevřeným Stínopádem.

Vliv této sféry se začal velmi rychle projevovat. Nejprve se dostal pod kůži Brindalovi, poté také Mistralovi. Skupina ovšem i tak pokračovala a po dobu mnoha dní se vyhýbala všem nástrahám.

To Duším vydrželo až do chvíle, kdy narazily na nemrtvého muže přikovaného ke kůlu. Tento muž byl prokletý a ve své hlavě měl veškeré znalosti o Stínopádu. Za každou otázku ovšem tazatel musel zaplatit 5 let svého života. Duše to zjistily bohužel pozdě. Předtím již tuto cenu Thomerican a Anthony zaplatili.

Při dalším putování se skupina dostala až k mostu, který musela překročit. Po opatrných přípravách se zdálo, že průchod bude bezpečný, ale ukázalo se, že tajemný kouř pod mostem neměl přátelské úmysly. Došlo k souboji, ze kterého ale Duše takticky ustoupily, protože most již měly za sebou a mohly se vydat dál.

Klidu si ovšem moc neužily. V další části cesty totiž narazily na bojiště, na kterém očividně již dávno proběhla bitva mezi nemrtvými a živými. Další bitva čekala i naše hrdiny. Jejich přítomnost probudila spící duše, které toužily po krvi a masu. Skupině se podařilo útok odrazit a bojiště ve spěchu opustit. Všichni se dostali na bezpečné místo, na kterém se mohli utábořit.

Průběh večera byl velmi zajímavý! Brindal totiž chytil sentimentální slinu a Mistralovi řekl prakticky vše ze své minulosti. Ten se o to zase podělil se zbytkem Duší...

DOBRODUŽSTVÍ VĚČNÝCH DUŠÍ POKRAČUJE JIŽ DNES!

• Podaří se Duším najít Zorxeona?

• Osvobodí Pozua?

• Přežijí všichni pobyt ve Stínopádu?

Odpovědi na tyto otázky získáme již dnes od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na stránkách Nerdfixu!