Je tomu přesně týden, co byl odhalen připravovaný animovaný film Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge, který je v plánu na první polovinu letošního roku - tím pádem předběhne dlouho chystaný celovečerní film Mortal Kombat. Ten by měl totiž dorazit až na začátku roku 2021.

Ed Boon, duchovní otec videoherního Mortal Kombatu, se na Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge podílí. Na Twitteru nově odhalil, že animovaný snímek bude pořádně brutální. Nasvědčuje tomu rating R. Ten se dává filmům s velkým množstvím krve, brutalitou, nahotou a hrubým jazykem. Film je tak doporučován od 17 let a pouze v doprovodu dospělé osoby. Stejný rating má film Joker i jeho animovaná verze.

Co můžeme od animovaného filmu čekat? Režisérem je Ethan Spaulding (má za sebou animovaný film Batman: Assault on Arkham) a scénář napsal Jeremy Adams (Supernatural). Scorpion bude podle názvu hlavním hrdinou, na starost si ho vzal Patrick Seitz, který stejnou roli zastával ve hře Mortal Kombat vs. DC Universe z roku 2008, v restartu Mortal Kombatu z roku 2011 i v Mortal Kombatu X z roku 2015. Dále tu máme Johnnyho Cagea prostřednictvím Joela McHalea ze seriálu Community a Jennifer Carpenter z Dextera jako Sonyu Blade.

Mezi dalšími herci je Jordan Rodrigues jako Lui Kang, Steve Blum jako Sub-Zero, Artt Butler jako Shang Tsung, Darin De Paul jako Quan Chi, Robin Atkin Downes jako Kano, David B. Mitchell jako Raiden, Ike Amadi jako Jax Briggs, Kevin Michael Richardson jako Goro, Grey Griffin jako Kitana a Fred Tatasciore jako Demon Torturer.

Připomeňme, že Mortal Kombat začal jako videohra v roce 1992 a série dosáhla na více než 49 milionů prodaných kopií po celém světě. Loňský Mortal Kombat 11 se stal pátou nejprodávanější hrou roku napříč platformami. První film se objevil v roce 1995.