První sezóna anime seriálu Dota: Dragon's Blood (Dračí krev), zasazeného do světa Doty 2, Doty Underlords a Artifactu od studia Valve, měla na Netflixu premiéru na konci března/marca. Od té doby se fanoušci sem tam o kvalitách seriálu dohadují, ale přeci jen převládá názor, že se jedná o slušný počin, přestože vyložená superlativa střílí od boku málokdo. Pokud máte každopádně první sezónu za sebou, jistě víte, že skončila docela otevřeně a žádná hlavní dějová linie se vlastně tak docela neuzavřela. Proto by nás nemělo příliš překvapovat, že je na cestě druhá sezóna.

Přečtěte si také: Netflix připravuje anime seriál ze světa Doty od Valve

Vznik druhé sezóny s podtitulem Book II (II. kniha) oficiálně potvrdilo studio Valve na Twitteru. Zatím však nevíme, kdy se jí dočkáme ani o čem přesně bude, je však logické, že bude navazovat na dosavadní příběh Daviona, Dragon Knighta, který se spojil s drakem Slyrakem. Nezapomínejme ani na Miranu, její společnici Marci (která se z nějakého důvodu stala asi nejoblíbenějším prvkem seriálu), elfku Fymryn, Invokera a další figury, jež se objevily v první sezóně.

Pokud nemůžete vydržet čekání a prahnete po nějakém obsahu Doty, na nějž se můžete podívat na Netflixu, třeba vám přijde vhod nově uvedený dokument Free To Play, pojednávajících o vybraných profesionálních hráčích Doty 2. Ten vyšel na Steamu již v roce 2014 a dodnes je zdarma k vidění i na YouTube, dle vyjádření Valve se však objevil na Netflixu s aktualizovanou závěrečnou sekvencí.