Ačkoliv největší slávu zažila hra Among Us už v roce 2020, rozhodně se nedá popřít fakt, jak moc velkou stopu po sobě tento kousek zanechal ve světě. Ta je dokonce tak velká, že vzniká animovaný seriál, který ponese jméno Among Us Animated Series. A pokud se ptáte, o čem bude, tak to překvapivě není nic složitého. Příběh by měl sledovat trable posádky na cestě vesmírem a snahou odhalit vetřelce mezi nimi.

Ukázka samotná láká na neohrabanost a ležérnost hlavních postaviček, ale téměř v každém záběru, kde si jednotliví členové posádky užívají klidnou cestu, tak je vidět temnou entitu. Samozřejmě kapitán lodi, ačkoliv lehce nezodpovědný, na vše dohlíží a nejspíš se bude snažit i o to, aby všichni členové přežili. Otázkou je, zda se mu to povede.

Produkci seriálu má na starost CBS studio, a to konkrétně Titmouse studio, které stojí například za sériemi Big Mouth nebo Star Trek: Lower Deck. Na projektu se podílí scenárista Owen Dennis do první vlny hereckého obsazení seriálu se zapojili například Elijah Wood, Ashley Johnson, Randall Park a Yvette Nicole Brown.

Datum vydání zatím není známo, stejně tak nevíme, kde se na seriál budeme moci podívat.

Přečtěte si naše další aktuální novinky ze Summer Game Festu.