Film Turning Red patří do produkce Disney a Pixaru. A není tedy divu, že úspěšně oslovil děti po celém světě. Snímek samotný dokázal oslovit i generace o několik let starší. Příběh se totiž nezaměřuje primárně na Meiin malinký problém v podobě měnění se na velkou červenou pandu, ale na typické dívčí problémy, které doprovází každou dívku během dospívání. Mimo jiné i pobláznění do famózní chlapecké hudební skupiny.

A právě tahle chlapecká pěvecká kapela typická pro rok 1990, která nese jméno 4*Town, se dočká dalšího příběhu. Co je ale zajímavé, tak ono rozšíření nebude v podobě dalšího filmu nebo seriálu, ale dočká se kanonické adaptace skrze mangu.

Podle oficiálních informací, které popisují mangu, se dočkáme příběhu o tom, jak se 4*Town těší na svůj živý koncert, kde plánují odehrát své největší hity. Otázkou ale je, co populární kanadská chlapecká skupiny bude dělat den před svým velkým koncertem v Torontu. Vydejte se na cestu s Robairem, Jessem, Tae Youngem, Aaronem T a Aaronem Z, kteří si užívají vzácnou přestávku ve svém nabitém programu! Jesse a Tae Young se chopí své umělecké stránky a navštíví muzeum keramiky, Aaron T se vydá za módou do obchodního centra a Aaron Z a Robaire zůstanou v tanečním studiu, aby zdokonalili své taneční kroky před vyprodanou show. Jen ti nejskutečnější fanoušci si zaslouží být takhle blízko a osobně s nejžhavější kapelou roku podle časopisu Tween Beat!

Původní písně skupiny 4*Town ve filmu napsali Billie Eilish a její bratr Finneas O'Connell, přičemž skupina se tvůrčím způsobem inspirovala kapelami Backstreet Boys, N'SYNC a Westlife a také současným K-Pop fandomem.

Manga by měla vyjít na Viz Media v druhém čtvrtletí v roce 2023, na starost si ji bere Dirchansky, který píše scénář, kreslit ji bude KAlfee.