Superhrdinská DC podívaná Blue Beetle vešla do kin s velkou bídou. Z rozpočtu 125 milionů dolarů utržila pouze 130,8 mega, což na nějaké otevírání šampaňského rozhodně není. „Modrý brouk“ bude ale i tak hlásit návrat. V první řadě by se měl objevit v připravovaném DCU od Jamese Gunna a Petera Safrana, které se k nám pomalými kroky blíží.

Nyní ale server Deadline hlásí, že Warner Bros. Animation a DC Studios chystají také animovaný seriál. Showrunnerem a režisérem se má stát Miguel Puga, který například stojí za vznikem animované série Casagrandovi (2019), letos také světu nadělil celovečerní verzi jménem Casagrandovi ve filmu.

O scénář se zas má postarat Cristian Martinez, který psal pro seriály jako Fosterovi (2013) a Good Trouble (2019). Angel Manuel Soto, režisér loňské hrané verze, se k projektu připojil jako jeden z výkonných producentů.

Chystaný seriál má podle všeho částečně vycházet z loňského filmu, ale údajně nebude vyprávět ten samý příběh. Zdroje serveru Deadline tvrdí, že pokud by seriál zaznamenal úspěch, mohlo by to vést k dalšímu celovečernímu filmu, v němž by se titulní role opět ujal Xolo Maridueña. O obsazení každopádně nic nevíme. Zatím také ani není známo, kdy přesně bychom se seriálu mohli dočkat. 

Na hraný film máme recenzi, na kterou se můžete podívat níže. V něm si dále zahráli herci jako Adriana Barraza, Damián Alcázar, Raoul Max Trujillo, Susan Sarandon, George Lopez, Elpidia Carrillo, Belissa Escobedo a Bruna Marquezine.