Ubisoft oznámil, že tito otravní a ztřeštění Králíci se brzy dostanou nejen na obrazovky televizorů. Králíci útočí: Mise na Mars zamíří na streamovací službu Netflix už za necelý měsíc, konkrétně se jich dočkáme 18. února.

Tento animovaný snímek by měl mít zhruba hodinu a deset minut. Králíci se vydají na šílenou misi v podobě mise na Mars. Ano, domníváte se správně, že to nepůjde lehce, přičemž leccos se během jejich cesty pokazí. V české verzi služby Netflix je už dostupný trailer s českým dabingem.

Když Nebulous Industries oznámí, že nabírají Králíky pro misi na Mars, Beardie se nerozmýšlí. Jako geniální Králík nepochopený svými hloupými vrstevníky vždy snil o cestě na rudou planetu. Po úspěšném absolvování testů odlétá se třemi dalšími Králíky Discem - temperamentní královnou tanečního parketu, Cosmem - pilotem s problémy se sebevědomím a posledním Minim - rozkošným drobným Králíkem, který NENÁVIDÍ, když je zaměňován za dítě. Ale protože tento netradiční tým opouští Zemi na Mars, nic nejde podle plánu. Tváří v tvář meziplanetární vesmírné hrozbě se naši hrdinové budou muset naučit, jak překonat své rozdíly a pochopit, že skutečná moudrost pochází ze srdce!

Již v tomto roce se dočkáme i návratu herního spojení s Mariem na konzole Switch. To ponese jméno Mario + Rabbids: Sparks of Hope. Konkrétní datum není ještě známé.