Seriál o jedné z nejvtipnějších a nejzajímavějších postav z novodobé verze Sebevražedného oddílu Jamese Gunna, který je taktéž jeho tvůrcem, má svůj první trailer. Osmidílná série se zaměří na „zákonně neutrálního“ Peacemakera, kterého opět ztvární legendární wrestler John Cena, jemuž se začíná rozjíždět opravdu dost slibná herecká kariéra. Jeho postava se tak bude opět snažit nastolit ve světě zákon a pořádek. Nehledě na to, kolik mužů, žen a dětí bude kvůli tomu muset postřílet. Soudce Dredd by byl hrdý!

Tvůrcem celého seriálu je James Gunn, který napsal scénář pro všech osm epizod. Zároveň si také vezme pod palec režii pěti z nich. Kdo se ujme těch zbylých tří, je zatím ve hvězdách. Režisér ale vyjevil, že děj seriálu se nebude točit pouze kolem samotného Peacemakera. Každá postava v něm má svůj vlastní příběh, tudíž celý seriál má v podstatě hned šest hlavních protagonistů. Kromě Peacemakera to jsou Leota Adebayo (Danielle Brooks), Emilia Harcourt (Jennifer Holland), Vigilante (Freddie Stroma), Clemson Murn (Chukwudi Iwuji) a John Economos (Steve Agee). Ti všichni tudíž budou v seriálu sehrávat zásadní role. 

Peacemaker si tak dá chvilku voraz od zachraňování světa se Sebevražedným oddílem, ale makat bude samozřejmě dál. Byť na poněkud „skromnějších“ projektech. Bude ale opět spolupracovat s určitým týmem, který se skládá právě z výše uvedených postav. Každopádně se můžeme opět těšit na lehce ulítlý humor, akční sekvence a kvalitně napsané dialogy, na které má Gunn zkrátka talent. Pokud bude mít první série úspěch, James Gunn by byl více než ochotný udělat řadu druhou. Tak mu budeme držet palce!