Již za měsíc (a něco) se dočkáme spin-off seriálu na Sebevražedný oddíl, který ponese název Peacemaker. V něm se hlavní role zhostí slavný wrestler a vycházející herecká hvězda John Cena, který opět ztvární pragmatického vykonavatele spravedlnosti se směšnou helmou a velkou bouchačkou. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Seriálu se ujal talentovaný James Gunn, který si vzal pod palec i zmíněný Sebevražedný oddíl. Podle něho je Peacemaker skvělou příležitostí pro průzkum světových problému, které však uvidíme očima někoho, kdo je nejenom největším zmetkem na světě, ale taktéž se pohybuje na tenké linii mezi superhrdinou a superpadouchem. 

V Sebevražedném oddíle Peacemaker vystupoval jako chladný a nemilosrdný zabiják, který svou práci vždy za každých okolností vykoná. A to nehledě na to, kolik mužů, žen a dětí bude kvůli tomu muset odprásknout. Z traileru je ale patrné, že vtipný anti-hrdina bude mít o svém chladnokrevném způsobu práce první pochyby. Taktéž je evidentní, že osmidílný seriál nebude jen o samé zběsilé a šílené akci, ale taktéž se zaměří na osobní život Peacemakera. Dokazují to například scény s jeho otcem, kterého si zahraje Robert Patrick, herec, jenž například ztvárnil hrozivého T-1000 ve druhém Terminátorovi. 

Gunn se postaral o scénář ke všem osmi epizodám, přičemž pět z nich i sám zrežíroval. Se zbytkem mu pomohli filmaři Jody Hill a Rosemary Rodriguez. Kromě Ceny se ještě v seriálu dočkáme herců jako Steve Agee, Jennifer Holland, Danielle Brooks, Freddie Stroma a Chukwudi Iwuji. Peacemaker bude na HBO Max premiérovat 13. 1. 2022.