Kombinace studia A24 a režiséra Alexe Garlanda je vyloženě zárukou nějaké opravdu hodně temné, znepokojivé a divné podívané. A přesně to také přislibuje trailer na Garlandův nadcházející horor jménem Men. Podívat se na něj můžete výše. Přesný děj filmu je však stále poměrně neznámý. Vyprávět bude každopádně o ženě jménem Harper (Jessie Buckley), která se musí vyrovnat s  osobní tragédií, jež se týká jejího ex-manžela. Útěchu tak hledá na poklidném anglickém venkově, kde doufá, že se její rány na duši co nejdříve zahojí. Brzy si ale uvědomí, že ji něco z místních lesů sleduje. Harper čím dál častěji spatřuje neznámého holohlavého muže, jehož motivy jsou však zahalené závojem tajemství. Mladá žena tak netuší, že brzy se její klidné místo změní na noční můru, ze které zdánlivě není úniku. 

Alex Garland začínal svou filmařskou kariéru jako scénárista. Je tak například zodpovědný za sepsání scénáře ke slavnému zombie snímku 28 dní poté, případně za scénář k akčňáku Dredd z roku 2012. Svůj režisérský debut měl až v roce 2014, kdy světu představil sci-fi podívanou Ex Machina. V roce 2018 se posléze vrátil s další znepokojivou sci-finou, která nesla název Annihilation. Oba dva filmy jsou známé především pro svou temnou, pochmurnou, ale i nesmírně působivou atmosféru. Se snímkem Men nás se vší pravděpodobností čeká něco hodně podobného. Ovšem tentokrát k tomu talentovaný režisér přidá i špetku hrůzy. 

Snímek vznikl pod dohledem studia A24, které je například známé pro horory Ariho Astera Děsivé dědictví a Slunovrat. Minulý rok pod ním vznikly artové filmy jako Zelený rytíř a The Tragedy of Macbeth. Garland se postaral jak o režii, tak i o scénář. Kromě Jessie Buckley se ve filmu ještě dočkáme herců jako Rory Kinnear a Paapa Essiedu. Oficiální premiéra je stanovená na 20. 5. 2022.