Už dnes se můžete těšit na další díl našeho Nerdfix Showtimu, ve kterém se jistojistě budeme mimo jiné opět věnovat našemu drahému Ezrovi Millerovi, tedy Zhoubě Havaje, Tvůrci planet, Tomu-jehož-jméno-musíme-vyslovit-před-každým-showtimem a v neposlední řadě samozřejmě představiteli DCEU Flashe. Jak se ale zdá, starý dobrý Ezra na nás stále myslí, tudíž nám dopřál další kapitolu ze svého šíleného dobrodružství, které je plné zkázy a bizarností. Herec byl totiž obviněn z vloupání do cizího domu ve Vermontu, kde údajně ukradl několik lahví alkoholu. Millera taktéž měly zachytit bezpečností kamery, tudíž místní police proti němu následně vznesla obvinění.

Herec tak musí 26. 9. 2022 zamířit před soud, aby za svůj čin mohl nést následky. Jeho společná cesta s mladou ženou Tokatou Iron Eyes, se kterou nějakou dobu cestoval po Spojených státech, tak přichází ke svému konci. 

To ovšem není všechno, protože taktéž vyplavaly na povrch nové informace o tom, co za podivnosti Miller vyváděl v minulosti. O Millerovi promluvilo několik žen, se kterými herec trávil čas během svého pobytu na Islandu. Všechny tvrdí, že Miller v podstatě vedl svůj vlastní „kult“. Jedna z nich mluvila o tom, že „nikomu nebylo nikdy dovoleno s ním nesouhlasit“, zatímco jiná zas tvrdila, že „jeho realita vykreslovala realitu všech ostatních. Nebyl tam absolutně žádný prostor pro názory nebo pocity někoho jiného." Jedna z žen, která v Millerově domě měla přebývat asi šest dní, tak prohlásila následující:

,,Ezra v podstatě řekl: ‚Můj pokoj je tvým pokojem. Tady teď zůstaneš.‘ V jednu chvíli se mi podíval do očí a řekl: ‚Miluji tě.‘ A opravdu byl tím milým a krásným člověkem. Jindy mi ale najednou řekl, že jsem zkur**ně nechutná. Hodně tam docházelo k psychickému týrání. Jako kdyby ho posedl démon.“ 

Ezra už v minulosti nadělal opravdu hodně lapálií. Svými útoky a vyhrožováním smrtí zaséval strach do srdcí dobrých obyvatel Havaje, škrtil fanoušky, označil za transfóbní nacistku ženu, jejíž rodina přežila Holocaust, manipuloval s nezletilou dívkou a patrně na nějakou dobu i zmizel do jiného vesmíru. Nyní se ale zdá, že za své řádění ponese alespoň z části určité následky. Stále však můžeme počítat s tím, že ho uvidíme v nadcházejícím filmu o Flashovi, který vyjde příští léto. To se ale mnohým lidem vůbec nezamlouvá, patří mezi ně například i filmař a herec Kevin Smith, který ve své Youtube show Hollywood-Babble On prohlásil následující:

,,To je tak matoucí věc. Je mi u pr**le, jak špatná byla Batgirl, v tom filmu není nikdo, kdo by něco komplikoval... Ale u Flashe všichni víme, že je tu velký problém!“