Studio Paramount nezapomíná ani na své horory. Na podzim nám totiž nadělí snímek Smile, na jehož hrozivý trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na mladou doktorku jménem Rose Cotter (Sosie Bacon), kterou v následujících dnech rozhodně žádný klídeček nečeká. Nedávno totiž byla svědkem smrti jedné ze svých pacientek, která se zděšením prohlašovala, že vidí někoho, koho ostatní vidět nemohou. A ten někdo se na ni ustavičně usmívá. Během posledních sekund svého života se něčeho strašně vyleká, následně pak na doktorku pohlédne s velice znepokojivým úsměvem, přičemž poté si rozřízne obličej. Rose je z celé události jaksepatří zděšená, ale rozhodne se přijít celé věci na kloub.

Věci začnou jít pro hrdinku od desíti k pěti poté, co jeden z dalších pacientů, který se na doktorku začne také hrozivě zubit, několikrát vykřikne, že Rose zemře. Doktorka tak postupem času zjistí, že podivné a hrozivé síle podlehlo už 19 lidí. Je tu ovšem jeden přeživší, za kterým se Rose vydá, aby zjistila, co se to vlastně děje. Následně se dozví hrozivou pravdu. Veškeří nešťastníci, kteří začali spatřovat hrozivě se usmívající jedince, zemřeli do jednoho týdne. Rose proto bude muset rychle přijít na způsob, jak se zachránit. Nebo ji čeká podobný osud, který zastihl její pacientku. Ano, zní to trochu jako taková kombinace hororů Kruh, Neutečeš a Vadí nevadí.

O scénář a režii se postaral Parker Finn, který film natočil na základě svého krátkometrážního snímku Laura Hasn´t Slept. Ve snímku se taktéž dočkáme herců jako Rob Morgan, Kyle Gallner, Jessie T. Usher, Kal Penn, Caitlin Stasey, Judy Reyes, Gillian Zinser, Nick Arapoglou a Setty Brosevelt.

Oficiální premiéra je stanovená na 29. 9. 2022.