Přišlo vám při hraní třetího Zaklínače úsměvné Geraltovo komentování očividného, když používal své zaklínačské smysly, aby vystopoval nějakou příšeru? Strhávali jste z nástěnek ve vesnicích automaticky všechny vyhlášky, aniž byste si je přečetli? Podivovali jste se někdy nad neuvěřitelnými teleportačními schopnostmi Klepny, která po hvízdnutí Geralta může doslova překonat hluboké oceány a dostat se k němu z pevniny na Skellige? Potom byste si rozhodně neměli nechat ujít nadcházející internetovou sérii jménem Witcher Logic, kterou zanedlouho představí slavní sympaťáci z Youtube kanálu Viva La Dirt League. Na trailer se můžete podívat výše.

Tato skupinka youtuberů z Nového Zélandu se především zaměřuje na různorodé komediální skeče, které například parodují fungování nejrůznějších videoher. Za zmínku stoprocentně stojí jejich známá série Epic NPC Man, která si dělá legraci z pravidel, fungování a chování různých fantasy MMORPGček. V nadcházející sérii Witcher Logic si tak tvůrci budou tropit žerty z nejrůznějších věcí ze třetího dílu herního Zaklínače od CD Project Red. Internetový seriál se tak připojí k podobným sériím od novozélandských tvůrců, mezi které například ještě patří Souls Logic, FPS Logic, Tarkov Logic, Apex Logic a Red Dead Logic.

Premiéra první epizody je stanovená na 15. 4. 2022. Ovšem je jasné, že sérii ocení především diváci, kteří jsou už s fungováním třetího herního Zaklínače řádně obeznámení. Takže pokud jste ho hráli už před lety a mnohé věci jste zapomněli, je čas si dát repete!