Bondovka Není čas zemřít už je venku nějaký ten pátek. A jelikož to byl poslední film, ve kterém se Daniel Craig ujal role agenta 007, je jen přirozené, že by se již mělo začít jednat o tom, kdo bude jeho nástupcem. A zdá se, že přesně k tomu už přednedávnem došlo. Pamela Abdy, šéfka MGM studia Motion Picture Group, oznámila, že předběžné jednání o výběru dalšího herce, který by Jamese Bonda mohl ztvárnit, již proběhlo. Abdy však upozornila na to, že se jednalo o opravdu jen předběžné konverzace s ostatními producenty, protože chtějí, aby si Daniel Craig ještě nějak dobu užíval svou chvíli slávy. 

Už v minulosti bylo potvrzeno, že skutečné pátrání po příštím Bondovi započne až někdy během příštího roku, který se však již neúprosně blíží. Jedno z hlavních slov v celém hledání bude mít producentka Barbara Broccoli, jejíž rodina produkuje bondovské filmy už o jejich počátku v šedesátých letech. Tato jednání se však mohou pořádně protáhnout, protože zvolit vhodného kandidáta do jedné z nejslavnějších filmových rolí, který by navíc měl započít zcela novou éru bondovských filmů, není žádná sranda. Navíc jak již uvedla šéfka castingu Debbie McWilliams, celý proces je opravdu velice zdlouhavý a úmorný, přičemž může trvat až několik let. Je tudíž dost pravděpodobné, že jméno představitele příštího Bonda budeme znát až někdy během roku 2023. Ale to ukáže čas. 

Zbývá už jen otázka, kdo by se měl role Jamese Bonda ujmout příště. Mezi nejpopulárnější kandidáty patří Tom Hardy, Regé-Jean Page, Henry Cavill, Tom Hiddleston, Idris Elba a Richard Madden, přičemž první dva zmínění jsou nejoblíbenějšími kandidáty u bookmakerů. V minulosti však o roli projevili zájem i herci Tom Holland a Dwayne Johnson, ovšem ti příliš velkou naději nemají.