V rámci speciálního halloweenského programu se na Netflixu dočkáme upířiny Night Teeth, ve které bude sehrávat ústřední roli ten nejatraktivnější druh nemrtvých. Tedy alespoň většinou. Dvě upírky to dost krvavě roztočí v nočním Los Angeles, které je krvesajnými stvůrami tajně ovládáno. Vypadá to sice jako strašná blbost, ale na upíry v moderním světě se vždy dobře koukalo. A zde to budeme mít ještě k tomu okořeněné řadou neonových světel a pořádnými hektolitry krve.

Hlavním hrdinou filmu bude mladík jménem Benny (Jorge Lendeborg ml.), který si po nocích přivydělává jako šofér. Během jedné osudné noci mu ale nastoupí do auta dvě ženy (Debby Ryan a Lucy Fry), které chtějí propařit celou noc. Později ale vyjde najevo, že obě dvě fešandy jsou ve skutečnosti krvelačné upírky, které patří k tajemné společnosti, jež vládne městu. A jakmile bude chtít Benny z téhle nebezpečné akce vycouvat, bude už příliš pozdě. Ale naštěstí pro něj, obě upírky po jeho smrti nelační… alespoň zatím. Bude však svědkem hrozivého krvavého kolotoče, který obě dvě přísavky kolem sebe roztočí. 

Film zrežíroval Adam Randall podle scénáře Brenta Dillona. Kromě výše zmíněných jmen si ve filmu ještě zahraje Megan Fox, Raúl Castillo, Alexander Ludwig a Theon Gre-… ehm, tedy Alfie Allen. Na Netflixu bude film k mání od 20. 10. 2021. A pokud ve vás synopse, Los Angeles a trailer vyvolaly touhu opět nainstalovat hru Vampire: The Masquerade – Bloodlines, tak se spolehněte, že rozhodně nejste sami.