Je tomu skoro více jak rok, kdy prequel k seriálu Zaklínač s podtitulem Blood Origin dostal na konci druhé série krátký teaser trailer, který ukázal především hlavní hrdiny nadcházejícího seriálu. V limitované sérii, která se bude odehrávat 1200 let před hlavní příběhovou linkou, kde je Henry Cavill v roli Geralta, se objeví Michelle Yeoh, Laurence O’Fuarain a Sophie Brown.

Na akci TUDUM jsme se ale dočkali konečně oficiálního data vydání. Již nějakou dobu se spekulovalo, že seriál si odbude premiéru 25. prosince. Toto datum se před časem objevilo i přímo na Netflixu, ale po čase bylo smazáno. Teď je však jisté, že se seriál opravdu dočká vánoční premiéry. 

Kromě data vydání jsme měli možnost vidět i plakát, kde se objevují ruce dvou hlavních postav Fjalla a Eile. Každá z končetin pak svírá sečnou zbraň, což může značit jak svár, tak případné spojené osudy obou zmíněných postav.

Poslední novinkou z Blood Origin je pak oznámení nové herecké hvězdy, která se objeví v seriálu. Oscarová nominantka Minnie Driver by měla v seriálu obsadit roli postavy, která bude tvořit oponenturu Jaskierovi. Ten by měl být vypravěčem celého příběhu, který si však leckdy bude trochu přikrášlovat.